Llevantada de Sant Sebastià

Estem a les portes d’una llevantada de primer nivell en ple Gener, que pot regar bona part del territori.

Pel què fa al nostre poble, les prediccions assenyalen una alta probabilitat de que ens vegem afectats per aquesta llevantada, tot i que molt probablement en menor mesura del que serà en d’altres indrets. Inicialment, la cota de neu serà baixa, fet que afavorirà que poguem veure nevar a Oló. L’episodi comença el proper diumenge 19, intensificant-se de cara a la matinada de dilluns 20, coincidint amb la nostra festa local de Sant Sebastià. Serà en aquest període, comprès entre la matinada de dilluns i la tarda del mateix dia 20, que la cota de neu será més baixa. A partir de llavors, anirà pujant. Tot i les baixes temperatures que es preveuen, i la possibilitat de neu al nostre poble, a mesura que la llevantada es vagi intensificant, la cota de neu també anirà pujant. Tot i això, és una situació que cal anar seguint molt d’aprop, ja que en aquests tipus d’episodis hi poden haver canvis, tant en la cota de neu com en l’abast de les precipitacions.

Que passeu una bona Festa Major d’hivern, precaució a les carreteres i a disfrutar de la neu, si es dóna el cas.

Dani Sala

Comparteix-ho:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *