Borrasca Glòria

El temporal ha arribat puntual però de moment només ens ha portat molt vent. Fins ara s’han registrat ràfegues màximes de fins a 66km/h de vent de Gregal a l’observatori del Torrent Gros. Degut als forts vents d’aquesta matinada, l’entrada del nostre poble ha patit un tall ocasionat per la caiguda d’un arbre a l’alçada dels malecons, però s’hi ha treballat ràpidament per poder-hi restablir la circulació. La previsió de que el vent segueixi fort es manté. Segueix sent de Gregal girant a Llevant.

Les precipitacions sembla que no ens visitaran fins a la tarda o vespre i s’intensificaran demà. Sembla però, que quan arribin, la cota de neu ja haurà començat a pujar i possiblement no vegem nevar a Oló avui. De totes maneres, degut a la complexa situació i xoc de masses d’aire, els canvis a la cota de neu encara podrien ser incerts, així que encara podem mantenir una mica d’esperança per aquells a qui ens agradi la neu.

Que passeu una bona diada de Sant Sebastià!

Dani Sala

Comparteix-ho:

One thought on “Borrasca Glòria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *